Buzetska auto utrka ponovo pod pokroviteljstvom Istarske pivovare

Osnovna filozofija naših brendova je da visoko kvalitetno pivo dostavimo na pravi način našim potrošačima, dok gradimo izravne odnose kroz razna sponzorstva i događaje.

Favorit pivo, kao pravi favorit, dolaz s brojnim sportskim aktivnostima i raznim događajima. Favorit pivo susrest ćete na različitim mjestima – od rukometnih arena, biciklističkih staza, pa čak i na skijaškim događajima. Jedan od njih je već tradicionalno Buzetska auto utrkama, koja se početkom rujna održava u gradu gdje Istarska pivovara ima svoje sjedište.

Uvijek okružen ljudima Favorit pivo podržava raznolikost i bodri ljude otvorenog duha te Vam pruža toplu dobrodošlicu, iako je najbolje kad se poslužuje hladno.

Istarska pivovara - sponzor NK Istre 1961

Društvena odgovornost

Od svog osnutka, Istarska pivovara se kroz razne djelatnosti zalaže za društvenu odgovornost prema svojoj zajednici. Neke od tih djelatnosti uključuju donacije, podizanje svijesti i konstantno zalaganje za unapređenje kvalitete svojih proizvoda i boljitak svojih potrošača i kupaca kao zahvalnost za njihovu potporu i vjernost.

Uz to, cijeli proizvodni proces usmjeren je na ekološki prihvatljiv način rada kako bi se minimiziralo zagađenje okoliša i povećala razina kvalitete i zadovoljstva naših potrošača. Ovo je kontinuirani proces koji se konstantno usavršava i unapređuje. Dokaz tome je i IFS certifikat (International Food Standard), razvijen od strane njemačkih maloprodajnih lanaca kako bi se razvila međunarodna sigurnosna norma koja osigurava visoku razinu transparentnosti diljem lanca isporuke robe tj. prometa proizvoda. Pomoću njega, možemo pratiti razinu kvalitete naših proizvoda i konstantno usavršavati taj standard.

KONTAKT

Istarska pivovara d.o.o.

Sv. Ivan - Dol 6

52420 Buzet

Tel: +385 52 662000

Fax: +385 52 662652

info@istarska-pivovara.hr

12 + 12 =

OSNOVNI PODACI

Registracija: Trgovački sud u Rijeci - Stalna služba u Pazinu

Godina osnivanja: 2008.

Registracijski broj: 080681957

OIB: 34031012034

Djelatnost: 11.05 Proizvodnja piva (NKD 2007)

Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital

DIREKTOR: Davor Doko