Istarska pivovara kako bi odgovorila na nove tržišne izazove i ponudila svojim potrošačima nove okuse, plasirala je na tržište tri nova proizvoda u 0,33 l bocama: Istarsko pivo Gold (5,5% alk.), Istarsko pivo Muškat (2% alk.) i Istarsko pivo Tartuf nefiltrirano (5,2% alk.).

Buzet kao grad tartufa bio je inspiracija našim majstorima piva za stvaranje vrhunskog istarskog piva s okusom tartufa. Istarsko Tartuf predstavlja sljubljivanje Istarskog piva, bijelog tartufa te kvasca zaduženog za fermentaciju piva.

 

Istarsko Muškat je prvi pivski pjenušac na hrvatskom tržištu. Spoj Istarskog piva i slatkost muškata daju zanimljivu kombinaciju za sva osjetila. Istarsko Gold premium lager odlikuje bogatstvo čak pet različitih sorti hmelja i četiri vrste specijalnih sladova. Krase ga izrazita pitkost s karakterističnom zlatnom bojom. Puna čaša čistog užitka.

Proizvode možete naći u maloprodaji na području Istre, kao i u Horeca kanalu, a uskoro očekujemo i probijanje na tržište Zagreba u velike trgovačke centre. Doživite s nama okuse Istre!