Nastupili smo od 11. do 13. studenoga 2017.g. na međunarodnom vinskom festivalu u gradu Meranu, u Italiji! Uz veliku i konstantnu podršku Turističke zajednice Istarske županije, u pripremi i za vrijeme festivala, uz šesnaest vrhunskih vinara i četiri maslinara, Istarska pivovara je uspješno prezentirala umijeće proizvodnje piva i ponosno predstavila svoje glavne adute iz asortimana. Šest naših kvalitetnih proizvoda: Istarsko pivo 0,5 l boca, Favorit pivo 0,5 l boca, Istarsko Muškat 0,33 l boca, Istarsko Tartuf nefiltrirano 0,33 l boca te Nikola’s Blond i Tripel 0,33 l boca omogućilo je brojnim posjetiteljima festivala kušanje pravih istarskih vrijednosti i okusa.

Kako su spomenuli iz Turističke zajednice Istarske županije, Merano Wine festival ( http://www.meranowinefestival.com/ ) zauzima posebno mjesto u kalendaru ljubitelja vrhunske enogastronomske ponude:

“Inače, Merano Wine Festival je – među prvima u Europi – manifestacijama koja od samog osnutka, 1992. godine, promovira te stavlja fokus isključivo na odabranu kvalitetu proizvoda. To nije isključivo događaj koji se održava u elegantnom i elitnom okruženju, već je postao stručni forum koji je osmišljen na način da omogući razmjenu iskustava među proizvođačima, opinion leaderima, stručnjacima i potrošačima. Tijekom godina postao je referentna točka enogastronomske izvrsnosti, pa su vidljivost i svjetski ugled Merano Wine Festivala jedinstveni.

Biti na tako važnom eventu za Istru predstavlja posebu važnost te su upravo to razlozi zbog čega se TZ Istarske županije odlučila prisustvovati na tom međunarodnom izlogu, kako bi nastavila ulagati u svoj imidž te stekla još veći vizibilitet priznate vinske i gourmet destinacije, a samim tim ojačala brend Istre.”

Pogledajte u galeriji slika kako nam je bilo…